6984034202 Βαλιμίτικα, Αίγιο info@woodartisan.gr

Wood Artisan
Κοκοτής Γιώργος - Ξυλουργικές Εργασίες - Έπιπλα Κουζίνας - Ντουλάπες  - Έπιπλα Μπάνιου - καταστηματα - Ειδικές Κατασκευές - Αίγιο Αχαΐας


Η Wood Artisan είναι μια κορυφαία επιχείρηση ξυλουργικών εργασιών με έδρα το Αίγιο Αχαΐας. Με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στον τομέα των ξυλουργικών εργασιών, η Wood Artisan προσφέρει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών ξυλουργικής, επιτρέποντας στους πελάτες να δημιουργήσουν μοναδικά και προσαρμοσμένα έπιπλα και δομές από ξύλο. Η επιχείρηση Wood Artisan ειδικεύεται στην κατασκευή προσαρμοσμένων επίπλων κουζίνας, ντουλαπών και επίπλων μπάνιου. Πέρα ​​από την κατασκευή επίπλων κουζίνας, ντουλαπών και επίπλων μπάνιου, η Wood Artisan εξειδικεύεται επίσης σε ειδικές ξυλουργικές κατασκευές για καταστήματα. Είτε πρόκειται για ξυλές εκθεσιακούς χώρους, πάγκους υποδοχής ή οποιαδήποτε άλλη εξατομικευμένη κατασκευή ξύλου χρειάζεστε για την επιχείρησή σας, είμαστε εδώ για να το πραγματοποιήσουμε με επαγγελματισμό και δημιουργικότητα.

 

Έπιπλα Κουζίνας

Έπιπλα Κουζίνας

Η Wood Artisan προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις για την κατασκευή επίπλων κουζίνας, λαμβάνοντας υπόψη τον χώρο και τις ανάγκες του κάθε πελάτη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ντουλάπες

Ντουλάπες

Στην Wood Artisan, κατανοούμε ότι οι ντουλάπες είναι αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς μας και έχουν σημαντικό ρόλο στην οργάνωση και τη λειτουργικότητα του χώρου μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Έπιπλα Μπάνιου

Έπιπλα Μπάνιου

Στην Wood Artisan, κατανοούμε ότι το μπάνιο είναι ένας ιδιαίτερα σημαντικός χώρος στο σπίτι, όπου απολαμβάνουμε στιγμές χαλάρωσης και περιποίησης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ξυλουργικές Εργασίες

Ξυλουργικές Εργασίες

Στο εργαστήριο της Wood Artisan, οι εξειδικευμένοι ξυλουργοί συνδυάζουν την παράδοση με την καινοτομία για να δημιουργήσουν μοναδικά έργα τέχνης από ξύλο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ